33. Kern Schipluiden

Heel Holland Maxt

  • Arrangement: Chris Leichtenberg
  • Eigenaar: Daan de Bruin

Al langere tijd worden in Schipluiden en omgeving geluiden opgevangen van ronkende Formule 1 motoren. Zou het dan toch gebeurd zijn. Is het gelukt de Formule 1 naar Nederland te halen? En welk circuit zal bereden worden? Het wordt allemaal duidelijk als u de Corsoboot van Schipluiden ziet, of hoort aankomen. Het Formule 1 circuit is voor 3 dagen gelijk aan de route van het Varend Corso.

Daar ziet u het raceteam van Red Boel met aanstaand wereldkampioen Max achter het stuur. Heel Holland geniet maximaal van zijn held en zijn snelle prestaties op het Circuit. Wij zeggen: HEEL HOLLAND MAXT! In een creatie van arrangeur Chris Leichtenberg al vele jaren betrokken bij het varendcorso ziet u de rode stier geheel gestoken met zoete paprika’s in de bekende kleuren. De Curbestones zijn natuurlijk ook met  Westlands product bekleed. Ruim 700 rode paprika’s geven de rode contouren van het circuit weer.

En wist u dat er in de zwart-wit geblokte vlaggen op de beide zijdes van deze schuit meer dan 2000 anjers verwerkt zijn? Elke overwinning levert lege Champagneflessen en versleten banden op. Uiteraard ziet u dit ook terug op de Heel Holland Maxt! boot in de creaties van gladiolen, lelies en gerbera’s.

Geniet van HEEL HOLLAND MAXT!