Plan je bezoek

Het leukste dagje uit

Samen met vrienden en familie een dagje uit naar Varend Corso Westland. Dit bloemencorso is het mooiste evenement vanaf de waterkant te bewonderen. Bewonder de mooiste kunstwerken van bloemen, planten en heerlijke groentes.

De stoet met boten vaart vanuit Westland door Schipluiden, Vlaardingen, Maassluis en Delft. Drie dagen lang is er de mogelijkheid om het corso te bewonderen. Ieder jaar komen honderdduizenden bezoekers op Varend Corso Westland af.

Met wie ga jij Varend Corso Westland bezoeken? Op verschillende manieren kun je naar het corso komen kijken. Maak een mooie fietsroute en neem een pauze om het corso te bekijken. Neem plaats bij een van de terrassen langs het water of kan je vanuit jouw achtertuin het corso mooi zien?

Natuurlijk woont niet iedereen zo dichtbij. Wil je het corso niet missen? Boek een mooie overnachting. Een goed excuus om er even tussenuit te gaan en Varend Corso Westland te bewonderen.

Varend Corso Westland is het leukste dagje uit! Geniet ieder jaar opnieuw van een mooi corso!

Route

De boten varen iedere dag een andere route. Bekijk hieronder de routes inclusief de tijden wanneer de boten waar arriveren. Zo ben je altijd op tijd aan de waterkant om Varend Corso Westland te zien.

Fietsroutes

Het Varend Corso fietsend bekijken? Dat kan! Wij hebben een aantal fietsroutes gemaakt die u langs de route begeleidt.

Parkeren & ov

Hoe kom je met uw auto of met het ov dichtbij de plekken waar Varend Corso Westland voorbij vaart? Bekijk hier goede parkeer & ov mogelijkheden.

Overnachten

Kom je van ver om Varend Corso Westland te zien? Speciaal voor jou zetten wij de mooiste hotels en vakantieparken in de omgeving op een rijtje.

Activiteiten

Het Varend Corso Westland bestaat niet alleen uit voorbij varende boten. Het bestaat uit meer, want naast de parade vinden er nog tal van activiteiten langs de kant plaats.