Zonder vrijwilligers geen corso

Het belang van vrijwilligers

Varend Corso Westland is het grootste vrijwilligersevenement van Westland. Jaarlijks zijn zo’n 500 vrijwilligers bezig met de organisatie van de mooist versierde boten. Ze varen mee, zijn aan het werk langs de waterkant of doen de voorbereiding achter de schermen. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste crew van jong en oud waarmee we Westland op de kaart zetten? Meld je aan!

VOORZITTER WERKGROEP SPONSORING/BESTUURSLID VAREND CORSO

Voor het stichtingsbestuur zijn we op zoek naar een enthousiast bestuurslid die tevens voorzitter van werkgroep sponsoring is, die gevraagd en ongevraagd advies kan geven aan het bestuur en die mee durft te werken aan de toekomst van Varend Corso Westland.

Wat verwachten we van je: Je bent een geboren netwerker en helpt ons team van sponsor- en fondsenwervers met leads naar potentiële nieuwe relaties. De sponsorwerkgroep is een zelfstandig opererend team met een bestaand netwerk in groenteteelt. Wij zien graag een voorzitter met aanvullend netwerk vanuit de sierteelt, andere bedrijven uit het glastuinbouwcluster en/of het midden- en kleinbedrijf. Jij en je team zorgen tevens voor het relatieonderhoud met onze sponsoren en fondsen/subsidiegevers tijdens de diverse evenementen. Als kers op de taart organiseren jullie gezamenlijk een captains dinner voor onze relaties.

We doen het samen! Uiteraard hoef je het wiel niet uit te vinden. Er ligt een gedegen basis die jij snel op kunt pakken en waarop je voort kunt bouwen. Dit alles natuurlijk met hulp van de vele vrijwilligers, het bestuur, onze penningmeester en ons secretariaat. We streven er naar om een periode van overdracht in te bouwen zodat je je de materie rustig eigen kunt maken en je op een prettige manier ingewerkt wordt. 

Heb je interesse in de vacature? Of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op via info@varendcorso.nl . Ons huidige bestuurslid vertelt je graag meer over wat er bij deze functie komt kijken.

Zonder sponsors kunnen vrijwilligersorganisaties niet bestaan, zo ook het Varend Corso. Het is voor ons dan ook van groot belang om de vlaggen van deze sponsors langs de route mooi in beeld te brengen. Hiervoor worden voorafgaand aan het Varend Corso masten geplaatst waarin tijdens de dagen van het corso vlaggen gehangen dienen te worden. Dit alles in een gezellig team en als één van de vele vrijwilligers van het Varend Corso. Kom jij dit team versterken?  Meld je dan nu aan via onderstaand formulier, stuur een mail naar info@varendcorso.nl of bel met Jan van Dijk : 0643234334 

Sta jij stevig in je schoenen en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Kom ons dan helpen als aanmeerder/afduwer bij het Varend Corso. Tijdens de corsodagen help jij aan het begin van de dag de schippers op weg, tijdens de pauzes help je hen met aanmeren en weer vertrekken en tot slot ontvang je ze aan het eind van de dag op de eindbestemming. Dit alles in een gezellig team en als één van de vele vrijwilligers van het Varend Corso. Kom jij dit team versterken?  Meld je dan nu aan via onderstaand formulier, stuur een mail naar info@varendcorso.nl of bel met Jan van Dijk : 0643234334.

Vrijwilligers

Zou jij graag vrijwilliger willen zijn bij het Varend Corso, maar passen bovenstaande functies niet bij jou? We horen graag op welke manier jij het Varend Corso wel zou kunnen ondersteunen.

Het is een feest om met leuke mensen dit evenement in Westland te organiseren. Je leert steeds nieuwe mensen kennen en het is altijd gezellig. Het is een evenement waar we trots op mogen zijn als Westlanders!

MELD JE AAN!

Neem contact met ons op!

logo-varend-corso