Zonder vrijwilligers geen corso

Het belang van vrijwilligers

Varend Corso Westland is het grootste vrijwilligersevenement van Westland. Jaarlijks zijn zo’n 500 vrijwilligers bezig met de organisatie van de mooist versierde boten. Ze varen mee, zijn aan het werk langs de waterkant of doen de voorbereiding achter de schermen. Wil jij deel uit maken van een enthousiaste crew van jong en oud waarmee we Westland op de kaart zetten? Meld je aan!

VACATURE

Vrijwilligers gezocht: Bouwteam voor corsoboot “De Grote Tuinverbouwing”

Komende editie van het Varend Corso Westland vaart ook het SBS6 televisieprogramma “De Grote Tuinverbouwing” mee met een eigen boot. Het plant- en bloemwerk voor deze boot zal verzorgd worden door het bekende programma zelf, voor de ruwe opbouw van deze boot zijn we nog op zoek naar handige vrijwilligers die samen een bouwteam willen vormen.

Waar gaat het om?
– het aanpassen van een bestaande draagconstructie voor de nu beschikbare schuit (februari, maart)
– het aanpassen van bestaande-, en bouwen van nieuwe decor stukken volgens een bestaand ontwerp
– het opbouwen van de schuit, dus plaatsen van draagconstructie, plaatsen aangepast bestaand en nieuw gebouwd decor (mogelijk van 13 t/m 20 juni)
– het aanwezig zijn voor hand en spandiensten tijdens de arrangement opbouw door “De Grote Tuinverbouwing” (21 en 22 juni)
– stand by staan voor eventualiteiten op de vaardagen (23, 24, 25 en 26 juni)
– afbouw op zondagavond 26 juni

Het betreft hier hoofdzakelijk houtbouw en verfwerk (Latex)
De bouwplaats is nog nader te bepalen maar is in ieder geval in het Westland.

Spreekt bovenstaande jou aan, heb je nog wat vrije tijd over, heb je twee rechter handen en vind je het leuk om onderdeel uit te maken van dit mooie evenement? Meld je dan nu aan via onderstaande formulier of stuur een mail naar info@varendcorso.nl . Heb je nog vragen dan kun je deze natuurlijk ook via deze weg stellen.

“Het is een feest om met leuke mensen dit evenement in Westland te organiseren. Je leert steeds nieuwe mensen kennen en het is altijd gezellig. Het is een evenement waar we trots op mogen zijn als Westlanders!”  – Sanne (vrijwilliger PR)

MELD JE AAN!

Neem contact met ons op!