Steun Varend Corso Westland!

Heb jij net als wij de ambitie om het prachtige Westlandse (Nederlandse) product op de kaart te zetten? Of draag jij Varend Corso Westland om andere redenen een warm hart toe? Word dan partner van Varend Corso Westland!

Materieel partner

Wil je bloemen, planten, groente, fruit, materiaal of diensten beschikbaar stellen, dan houden wij ons van harte aanbevolen! Denk je met jouw product of dienst bij te kunnen dragen aan Varend Corso Westland? Neem dan contact met ons op!

Corso vrienden

Iedereen die Varend Corso Westland een warm hart toedraagt kan Corsovriend worden met een donatie.

Bedrijfsvrienden

Iedereen die Varend Corso Westland een warm hart toedraagt kan ‘bedrijfsvriend’ worden met een donatie van € 300,- tot € 1000,-. Wij vermelden dan jouw naam op de website van Varend Corso Westland.

Club van 1000

Vanaf € 1000,- hoor je bij de “Club van 1000” waarbij jouw naam zichtbaar in de stoet van Varend Corso Westland meevaart. Natuurlijk vermelden wij ook jouw (bedrijfs)naam op onze website en in de Corsokrant. Daarnaast ben je van harte welkom bij onze startbijeenkomst, openingsbijeenkomst (netwerkbijeenkomst) en het Captains diner.

partnerpaketten

Wij hebben een pakket voor elk budget samengesteld. Als je deelneemt aan het corso heb je zelf de keuze in hoeverre wij je hierbij ontzorgen en hoe groots je tijdens het evenement in beeld komt. Wij informeren je graag over onze beschikbare pakketten.

Specials

Naast de standaardpakketten zoals hier beschreven, bieden wij ook partnerpakketten op maat. Wij gaan daarover graag met je in gesprek. Onderdeel van deze maatwerk partnerpakketten zijn onder andere het hoofdpartnerschap en subpartnerschap. Maar je kan ook denken aan verbinding van jouw naam aan bijvoorbeeld het Kindercorso.

Aanmeldformulier

Word nu partner!

Vul jouw gegevens in voor meer informatie
  Varend Corso Westland is een bijzonder evenement en een unieke gelegenheid om jouw bedrijf of organisatie te promoten.

  Als partner van Varend Corso Westland
  •  lever je een bijdrage aan een feestelijk weekend dat jaarlijks zo’n 500.000 bezoekers trekt;
  •  kan je rekenen op veel aandacht van de (regionale én landelijke) pers/media;
  •  profileer je jouw bedrijf in het Westland, maar ook ver daarbuiten;
  •  krijg je de mogelijkheid om jouw klanten en relaties het corso van dichtbij mee te laten maken