Bezoekers die met de auto naar Varend Corso Westland komen, doen er goed aan om op tijd te vertrekken. Het is rond het vierdaagse evenement namelijk erg druk in de buurt van de vaarroute. Den Haag en Delft beschikken over parkeergarages waar je de auto kwijt kan.

Delft

Bezoekers die langs de Delftse wateren naar het corso willen kijken, kunnen gebruik maken van de parkeergarages die in de stad aanwezig zijn. Vanuit de Zuidpoort en Marktgarage is het slechts enkele minuten lopen naar de vaarroute. Je kan ook gebruik maken van de Prinsenhofgarage

Den Haag

Bezoekers die langs de Haagse wateren naar het corso willen kijken, kunnen gebruik maken van de parkeergarages die in de stad aanwezig zijn. Vanuit Q-Park Centrum en Parkeergarage Stadhuis is het slechts enkele minuten lopen naar de vaarroute.

Westland

In Westland is op verschillende plaatsen parkeergelegenheid. Wij zetten hier de beste opties op een rijtje. Nabij het politiebureau aan de Vierschaar in Naaldwijk is er ruimte om de auto neer te zetten. Daarvandaan is het een klein stukje lopen naar het water. Verder is er plek langs de Hollewatering in Kwintsheul en bij Van der Ende Racing Inn langs de Nieuweweg in Poeldijk.

Bezoekers die met het openbaar vervoer naar Varend Corso Westland komen adviseren wij de volgende locaties die makkelijk per trein, tram of bus bereikbaar zijn. Check 9292 voor de actuele reistijd!

Donderdag/Zaterdag locatie Honselersdijk Trade Park

Rijswijk CS & bus 30 (naar Naaldwijk busstation of FloraHolland)

Vrijdag locatie Delft

Delft CS

Vanaf Delft Centraal Station is het slechts enkele minuten lopen naar de vaarroute.

Zaterdag locatie Naaldwijk Dreespark

Schiedam CS & EBS bus 456(naar Naaldwijk busstation)

Zondag locatie Den Haag Bierkade

Den Haag Centraal &  Tram 9 (halte Bierkade)

Zondag locatie Bonte Haas Wateringen

Tram 17/16 vanuit Den Haag CS/HS (of Rijswijk CS) – vervolgens 15 min lopen