Parkeren & OV

Parkeren

Bezoekers die met de auto naar Varend Corso Westland komen, doen er goed aan om op tijd te vertrekken. Het is rond het driedaagse evenement namelijk erg druk in de buurt van de vaarroute.

Westland

In Westland is op verschillende plaatsen parkeergelegenheid. Wij zetten hier de beste opties op een rijtje. Nabij het politiebureau aan de Vierschaar in Naaldwijk is er ruimte om de auto neer te zetten. Daarvandaan is het een klein stukje lopen naar het water. Verder is er plek langs de Hollewatering in Kwintsheul en bij Van der Ende Racing Inn langs de Nieuweweg in Poeldijk.

Den Haag

Bezoekers die op zaterdag bij de Uithof in Den Haag willen komen kijken, kunnen gebruik maken van het parkeerterein van het sportcentrum, vanaf daar is het een kleine doorsteek naar de waterkant.

Delft

Bezoekers die langs de Delftse wateren naar het corso willen kijken, kunnen gebruik maken van de parkeergarages die in de stad aanwezig zijn. Vanuit de Zuidpoort en Marktgarage is het slechts enkele minuten lopen naar de vaarroute. Je kan ook gebruik maken van de Prinsenhofgarage

21, 22 en 23 juni 2024

Ontdek de magie van
Varend Corso Westland

Openbaar vervoer

Vrijdag/Zaterdag/Zondag locatie Honselersdijk Trade Park
Rijswijk CS & bus 130 (naar Naaldwijk busstation of FloraHolland)

Zaterdag locatie Naaldwijk Dreespark
Schiedam CS/Delft CS met EBS bus 455 of 456 (naar Naaldwijk busstation)

Zondag locatie Delft
Delft CS
Vanaf Delft Centraal Station is het slechts enkele minuten lopen naar de vaarroute.

Zondag locatie Bonte Haas Wateringen
Tram 17/16 vanuit Den Haag CS/HS (of Rijswijk CS) – vervolgens 15 min lopen