7. Reclameboot

  • Eigenaar: Arie van Zeijl
  • Arrangeur: Jolanda de Goede

Sinds dit jaar spreken bij Varend Corso Westland niet langer over sponsors maar over Partners waarmee we samenwerken om dit prachtige corso mogelijk te maken.
Onze belangrijkste partners ziet u terug op deze reclameboot en wel op het LED-Scherm van.
U ziet op het scherm voorbijkomen onze diamanten partners, gouden, zilveren en bronsen partners, nieuw dit jaar onze Partners van het Jeugdcorso en onze subsidiegevers.

Mocht u denken, jammer dat ik, dat mijn bedrijf niet op een van deze boten vermeld staat, één telefoontje of mailtje naar ons secretariaat en u heeft een gesprek met een van de leden van de sponsorcommissie geregeld.

Omdat het echt een feest is met deze partners samen te werken maken we er ook op deze boot een feest van samen met de danseressen van DJD Dance.

DJD Dance
Wij zijn DJD-dance uit Wateringen en zijn onderdeel van Carnavalsvereniging De Jolige Druif.
Wij trainen wekelijks om tijdens carnaval optredens te verzorgen voor kinderen, jeugd , oudere en mensen met een beperking.
Tevens dansen wij wedstrijden bij de Nederlandse Danssport Organisatie en zijn wij onlangs met onze Garde-en Showdans , nederlands kampioen geworden, waarna wij ons gekwalificeerd hebben voor het Europese Kampioenschap.
Daar hebben wij met onze garde dans een mooie de 6e plaats behaald en met onze showdans hebben wij een 3e plek weten te behalen en zijn daarmee Brons Europees Kampioen geworden!
Wij zijn enorm trots om wederom op nationaal en internationaal niveau te kunnen presteren!
Wij zijn verheugd om iedereen weer te verwelkomen op dit fantastische 25e regionale evenement!
Wij wensen iedereen veel kijk plezier!

Je kunt niet meer stemmen