34. Kern Monster

Hollandse Nieuwe

  • Arrangement: Bloembindster Adrie Meistrok
  • Eigenaar: Marcel Knijnenburg

Extra: Door omstandigheden moest de arrangeur van deze boot op het allerlaatste moment nog vervangen worden. Blij zijn ze dan ook dat Kirsten op deze korte termijn hier in durfde te stappen.

Kern Monster waar ook Ter Heyde bij hoort heeft met veel plezier voor dit thema over deze lekkernij uit zee gekozen. Het water loopt je in de mond als je denkt aan een heerlijk vers wit broodje met haring compleet met uitjes en daarbij een fijn glaasje bijpassende Korenwijn.

Het is een prachtige boot versierd met vissen, meerpaal en de bekende netten waar de haringen mee gevangen worden.Daar horen ook de vrouwen van de vissers bij die met spanning wachten op de terugkomst van hun man.

Helemaal Hollands is natuurlijk ook het haringkarretje versierd met Hollandse vlaggetjes en een handige visboer die de haring schoonmaakt en zijn waar aanprijst. Tenslotte is er ook muziek en wel van het bekende HEIJDSE VISMAATJESKOOR

Bij dit thema passen de mooie blauwe kleuren van oa de Delphinium en Agapanthus en Violieren en Germini’ s en Statices   enz enz, Daarbij de bloemen van de uien die niet alleen een mooie kleur maar ook een heerlijke geur verspreiden. Vele handen hebben het weer mogelijk gemaakt dat Monster ook dit jaar weer van de partij is.