25. Muziekboot 3: Koor4Fun

Tour 4Fun

  • Arrangement: Margo Barendse
  • Eigenaar: Piet Zwinkels

Koor 4Fun is een gemengd koor met rond de honderd leden. Ze bestaan dit jaar 5 jaar, wat ze op 13 april 2018 groots hebben gevierd met hun Event 4Fun in de geheel uitverkochte Oude Kerk in Naaldwijk.

De naam Koor 4Fun hebben is niet voor niets gekozen, want naast een heel afwisselend en verrassend repertoire, staat plezier in het zingen voorop! En dat is te merken tijdens de optredens: elk optreden is een feestje! Het repertoire bestaat uit populaire engels- en Nederlandstalige liedjes; een selectie daarvan zingen ze op de boot.  Ze zijn blij dat we een behoorlijk aantal mannen in ons koor hebben, maar enthousiaste zangers zijn van harte welkom. Voor dames geldt dat ze op een wachtlijst geplaatst kunnen worden, waarbij voor het evenwicht in het koor sopranen op dit moment voorrang krijgen. De locatie voor onze repetitieavonden is De Binnenhof, waar we de eerste 3 weken van de maand op de woensdagavond repeteren.

Ze zijn heel trots te kunnen melden dat onze boot net als 2 jaar geleden geheel in eigen beheer is gearrangeerd door koorlid Margo Barendse en door een heel team van enthousiaste leden is gemaakt! Het thema van hun, deze keer in Hollands oranje gekleurde boot, is “Tour 4Fun”. Ze zingen liedjes op de boot uit hun eigen repertoire!! Natuurlijk vinden ze het geweldig dat ze mede dankzij Fonds Westland weer met het Varend Corso mee kunnen varen!