4. Sleper Jeugdcorso – Zorgeloods

4 Sleper Jeugdcorso – Zorgeloods

  • Eigenaar: Scouting Den Hoorn

4a Deelnemer: BSO Zon Westland

  • Titel: Zonder ZON geen fruit

Wij van buitengewoon kinderopvang ZON doen ook dit jaar weer mee aan het Kinder corso. Onze naam van de boot is speciaal gekozen “zonder ZON geen fruit”. Wij hebben het idee bedacht om een fruit boot te maken omdat dit gezond en smaakvol is. Samen met ZON energie en de ZON!nepoel zijn we aan de slag gegaan om een mooie appelboom, fruitmand en vrolijke fruitsoorten met bloemen te maken. We doen graag mee aan het Corso omdat we alles zelf mogen maken en versieren en vooral het meevaren willen we allemaal. We dromen van een grote eigen boot voor alle kinderen!
Met zijn alle dat is toch SMAAK VOL….

4b Deelnemer: BSO Zon Den Hoorn

  • Titel: GeZONd snoep

Dan nu boot 2 van kinderopvang ZON. Met als naam geZONd snoep!!!! Want fruit is lekker maar ook heel gezond. We hebben met ZON thuis en ZON in de polder samen een gezellige boot gemaakt van veel kleuren en fruitsoorten. De ontwerpen 2 winnende ontwerpen zijn samengevoegd. En daar ontstond deze mooie boot. De vlaggen voor een heerlijke pizza die wij ook regelmatig maken op de locaties. Zo maken wij ook fruit, groeten en andere dingen SMAAK VOL!

4c Deelnemer: 2Zeppelins

  • Titel: Ratatouille

De kinderen van Kinderopvang 2Samen varen elk jaar mee met dit gave jeugdcorso.
Deze keer maakt de BSO-groep 2Zeppelins uit Monster er een smaakvolfeest van!

In de film Ratatouille heeft Remy de rat een talent voor smaken en koken. De kinderen van 2Samen zetten ook dagelijks hun talenten in tijdens hun buitenschoolse opvang. Voor hun smaakvolle boot bedachten en maakten ze alles zelf. Je ziet groentes van hout en papier-maché. En natuurlijk dachten ze ook aan spaghetti en kaas. Kijk ze eens staan, als echte koks, met hun pannen en pollepels in de hand.

Danst en zwaait u mee?

Je kunt niet meer stemmen