39. Muziekboot 5

  •  Vrijdag: De Tiere Liers
  • Zaterdag: Koor Geen Gehoor
  • Zondag: Showband VictoryArrangement: Angelique van der Ende
    Eigenaar: Leo Barends

Vrijdag: De Tiere Liers

Een gemengd zangkoor uit de Lier. Ze bestaan al 18 jaar en vinden het fijn om op te treden in bejaarden- en verzorgingstehuizen in het Westland met hun “smartlappenrepertoire”. Ook zingen ze op korenfestivals en pleinen tijdens evenementen met hun “moderne repertoire”.  In december zingen ze “kerstliederen”. Heb je ook zin om bij dit koor te komen zingen, kijk dan even op de website van de Tiere-Liers.

Zaterdag: Koor geen gehoor

Wat deze boot helemaal afmaakt zijn natuurlijk de oorstrelende klanken van Koor Geen Gehoor. Koor Geen Gehoor heeft inmiddels zo’n 80 zangers en zangeressen en bestaat alweer ruim 3 jaar. Opgericht voor mensen die niet kunnen zingen en dat ook zeer regelmatig te horen krijgen, maar vandaag op de Westlanddag van Varend Corso 2018 trekken zij speciaal voor u alle registers open.

Zondag: Victory Percussion Den Haag

U ziet nu de Victory Percussiongroep, zij maken deel uit van Show- and Marchingband Victory uit Den Haag. Zowel in binnen- en buitenland is deze vereniging erg geliefd. Een uitgangspunt voor deze muzikanten is het spelen van populaire en goed in het gehoor liggende muziek, iets wat de Victory Percussiongroep ook nastreeft.

Zij nemen u mee van vrolijke ritmes naar swingende samba’s afwisselend met solo’s van diverse instrumenten. Victory Percussiongroep Den Haag staat onder leiding van Maurice Zwinkels. Dans lekker mee en geniet van deze sound!