23. Jeugdboot: Chimene de Mooy

Hollands Next…. corsoboot

  • Arrangement: Chimene de Mooy
  • Eigenaar: Kees van Schie

Chimene, een aantal jaren geleden samen met Jade (boot 8) de initiatiefnemer van de jeugdboten, heeft elk jaar last van een gezond virus wat we voor ‘t gemak maar de Corsokoorts noemen. Ook dit jaar sloeg het virus weer toe en heeft zij Z.O.Z samen met vrienden, vriendinnen, sponsoren en natuurlijk de onvermijdelijke en serieuze hobbels op de weg richting het Corso deze boot bedacht en er uiteindelijk voor gezorgd dat jullie hem nu kunnen bewonderen.

Hollands Next Corsoboot is gebaseerd op het TV-programma Hollands Next Topmodel met catwalk, glamour, muziek en mooie mensen. Het idee begon met het verzinnen van de titel waarna er bij de sponsoren buiten alleen een bijdrage ook gevraagd is mee te denken over hoe deze boot er uit zou moeten komen te zien. Het resultaat mag er zeker zijn en wij willen dan ook alle sponsoren bedanken voor hun input, meedenken en helpen.

Of er volgend jaar een boot van Chimene is?….. Zolang er geen medicijn tegen de Corsokoorts is gevonden zal zij er weer bij zijn maar is dan inmiddels de jeugdboten ontgroeit en wil met “de grote jongens” meedoen. Chimene wil als “jeugdboot-ambassadeur” wel alle jeugd die nu aan de kant zit aanmoedigen om serieus over een jeugdboot na te denken en volgend jaar ook mee te doen. Het is slopend, je hebt slapeloze nachten, de rest van je leven bestaat een aantal weken niet maar het is zooooo gaaf als je uiteindelijk hier voorbij vaart!!!