Koppert Cress brengt gezondheid aan boord

Koppert Cress gaat het Varend Corso Westland voorzien van lunches en maaltijden. De Monsterse cressenkweker is al jarenlang deelnemer aan het corso en neemt nu, samen met Trefzeker Catering, de sponsoring van de catering voor haar rekening. Daarmee krijgt gezonde voeding een nog prominentere rol in de boodschap die het Varend Corso Westland uitdraagt: vol trots tonen welke gezonde en prachtige producten er in de kassen groeien.

Vanaf het moment dat de crisis haar intrede deed, zijn materiële sponsors steeds belangrijker geworden voor het corso. Gelukkig zijn er verschillende bedrijven die diverse onderdelen van de enorme organisatie op zich wilden nemen. Zo stelt Hamiplant haar bedrijf een weekend lang ter beschikking als uitvalsbasis voor het corso en verzorgt de Tuinderij elk jaar de openingslocatie.

De afgelopen twintig jaar werd de catering verzorgd door de Toussaint Horecagroep. Dit Oer-Westlandse bedrijf heeft het corso vanaf het allereerste begin gesteund en daar is het bestuur de directie én de enthousiaste medewerkers bijzonder dankbaar voor. Daarom heeft het Varend Corso haar diepe waardering uitgesproken voor de tomeloze inzet en de betrokkenheid van Toussaint Horecagroep.

 

#foto: arnaud roelofz