WOW!-factor Varend Corso 2019 nóg groter!

De deelnemers van het Varend Corso Westland weten de toeschouwers elk jaar te verwonderen met oogverblindende creaties. Volgend jaar hoopt de organisatie op een nóg spectaculairder en nóg extravaganter corso. En dat moet zeker gaan lukken met het thema voor het Varend Corso Westland 2019: WOW!.

Het thema: WOW!

Lovende woorden en bewonderende uitroepen worden door de toeschouwers toch al niet onder stoelen of banken gestoken als er weer een schitterend opgemaakte corsoboot voorbij vaart. Komend jaar hoopt de organisatie daar nog een schepje bovenop te doen en van iedereen een volmondig WOW! te horen.

Er spreekt verwondering, verbazing en ontzag uit. Dat wil de corso-organisatie ook volgend jaar weer voor elkaar te krijgen.  Alle deelnemers worden dan ook opgeroepen om buiten de bestaande hokjes te denken, uit de comfortzone te stappen en grenzen te verleggen. De mogelijkheden om met een spektakelstuk voor de dag te komen, zijn met WOW! bijna eindeloos. Ook als wordt gekozen voor een boek, pretpark, film of spel als centraal onderwerp op een vaartuig, kan daar altijd wel een onderdeel van worden uitvergroot, uitgelicht of nét iets specialer worden gemaakt.

Verbaas het publiek met jouw boot

De boodschap aan de bedrijven, dorpskernen en andere deelnemende organisaties is dan ook duidelijk: verbaas het publiek, verbaas ons én verbaas jezelf!

Varend Corso thema 2019