De Tuinderij en het Varend Corso slaan handen weer ineen

De Tuinderij en het Varend Corso Westland slaan ook voor de komende corso’s de handen ineen. De samenwerking was de afgelopen jaren naar volle tevredenheid en beide partijen zetten daarom eerder vandaag de handtekeningen onder hernieuwde contracten.

De evenementenlocatie aan de Van Wijklaan in De Lier  is a enkele jaren het decor van de openingsceremonie van het Varend Corso. Door de beschikbare ruimte en de perfecte ligging aan het water, is het de ideale locatie voor de genodigden om in alle rust te genieten van de afvarende corsostoet.  Daarom hebben beiden aangegeven ook de komende jaren nog graag samen te willen blijven werken.

Tevens zal worden gekeken hoe het corso en De Tuinderij elkaar nog verder kunnen versterken. Bijvoorbeeld door het voorzien in evenementen op de wal, langs de route waar de schuiten, vletten en zeilende Westlanders passeren. De Tuinderij heeft een schat aan ervaring in huis als het gaat om het organiseren van groepsactiviteiten, uitjes en feestjes.

Dit jaar passeert de corsostoet op vrijdag 2 augustus de Lierse feestlocatie, waarna koers wordt gezet naar Schipluiden, Vlaardingen, Maasland en Maassluis. Het thema van deze editie is WOW!. Kijk voor de exacte route en het tijdschema op de website: varendcorso.nl.