Brandstof Shell GTL Fuel voor Varend Corso

Het Varend Corso vaart voor het tweede jaar op rij, op de schonere Shell GTL (Gas-to-Liquids) Fuel. De vloeibare dieselbrandstof is gemaakt van aardgas in plaats van aardolie en verbrandt een stuk efficiënter en is daardoor een stuk schoner aan de uitlaat.

Prettig voor de schippers, maar ook voor de honderdduizenden bewonderaars langs de kant. Het Varend Corso wil zo schoon mogelijk varen en Shell bied met GTL ons een gemakkelijke manier om, zonder aanpassingen aan de historische tuindersschuiten, schoner te varen. Meerdere schippers varen alleen nog maar op GTL: “Je hebt niet meer de rookpluimen en de dieselgeur in je kleren. Gewoon GTL erin en schoner varen maar. Helemaal goud”.

De populariteit van GTL neemt toe en Marcel van den Berg, verantwoordelijk bij Shell voor Shell brandstoffen voor bedrijven en brandstofdistributeurs in Benelux, beaamt dit ook. “GTL vindt zijn weg in allerlei toepassingen: transport, de bouw, binnenvaart en zelfs in de kassen. Alles met een dieselmotor kan direct schoner draaien met GTL”. Voor zakelijke klanten is GTL beschikbaar in heel Nederland, ook in het Westland. Ons is toevertrouwd dat Shell op zeer korte termijn Shell GTL Fuel beschikbaar maakt aan de pomp in het Westland. Houdt dus onze social media kanalen in de gaten.

Schoner varen begint met de juiste brandstof.

shell