Social media ingezet bij Varend Corso

Social media ingezet bij Varend Corso Christine Strijbis van het online communicatiebureau 100% Westland is geen onbekende in het Westland en ook niet bij het Varend Corso. Tien jaar geleden werkte zij al mee in de werkgroep PR & Communicatie van dit mooie evenement. Toen ze echter van Delft naar Amsterdam verhuisde, paste een Westlands evenement helaas even niet meer. Maar nu is ze weer terug in de gemeente Westland, met meer liefde voor de regio dan ooit. Ze trouwde met een Westlander en vestigde zich in Wateringen.

Samen met andere vrijwilligers zorgt ze voor de website, social media en online promotie van het corso. “Ik vind het ontzettend leuk om hier weer mee bezig te zijn,” vertelt Christine op het terras van De Bonte Haas. “Ik word enthousiast van het corso en dat promoot ik graag online. De bloemen, de mensen, de verbondenheid van het Westland. Dat doe ik dan natuurlijk het liefst in mijn eigen vakgebied en dat is online branding”, lacht ze. Via Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en Pinterest wordt het corso gepromoot binnen de regio, maar ook daarbuiten.

“Als er vrijwilligers zijn die over het corso willen bloggen of vloggen, dan kunnen we nóg meer mensen bereiken. Wie zin heeft om met een leuke groep mensen een paar uurtjes in de maand bij te dragen aan dit event is van harte welkom. Ook belangstellenden voor de corsoboten kunnen zich nog aanmelden, want er zijn nog een paar boten vrij”, geeft Christine aan.

Enthousiast geworden?

Je kan je nog aanmelden bij Christine via info@varendcorso.nl. “Laten we met z’n allen er een spetterend evenement van Christine Strijbis verzorgt de website, social media en  online promotie van het corso.

Tekst & foto: Joke Wageveld, Tekstbureau Westland