Bezoekers die met de auto naar het Varend Corso komen, doen er goed aan om op tijd te vertrekken. Het is rond het vierdaagse evenement namelijk erg druk in de buurt van de vaarroute.

Westland

In Westland is op verschillende plaatsen parkeergelegenheid. Wij zetten hier de beste opties op een rijtje. Nabij het politiebureau aan de Vierschaar in Naaldwijk is er ruimte om de auto neer te zetten. Daarvandaan is het een klein stukje lopen naar het water. Ook in ’s-Gravenzande is parkeerruimte aan de Baakwoning/Poelkade. Verder is er plek langs de Hollewatering in Kwintsheul en bij Van der Ende Racing In langs de Nieuweweg in Poeldijk.

Delft

Bezoekers die langs de Delftse wateren naar het corso willen kijken, kunnen gebruik maken van de parkeergarages die in de stad aanwezig zijn. Vanuit de Zuidpoort en Marktgarage is het slechts enkele minuten lopen naar de vaarroute.

Bezoekers die met het openbaar vervoer naar het Varend Corso komen adviseren wij de volgende locaties die makkelijk per trein, tram of bus bereikbaar zijn.

Westland

Vrijdag/Zaterdag locatie Honselersdijk Trade Park

Rijswijk CS & bus 30 (naar Naaldwijk busstation of FloraHolland)

Zaterdag: Naaldwijk Dreespark
Schiedam CS & bus 39 (naar Naaldwijk busstation)

Zondag locatie Bonte Haas Wateringen
Tram 17/16 vanuit Den Haag CS/HS (of Rijswijk CS) – vervolgens 15 min lopen
Delft

Zondag 6 augustus: Delft CS (14.00 uur)

Vanaf Delft Centraal Station is het slechts enkele minuten lopen naar de vaarroute.