The Blooming Battle

De Jongtalent competitie die in het verleden binnen het corso werd gehouden heeft zich ontwikkeld tot een heuse scholencompetitie ”The Blooming Battle” . Vakscholen uit het hele land kunnen hierbij met hun leerlingen deelnemen waarbij de leerlingen  strijden voor hun eigen eer maar zeker ook voor die van de school, de wisselbokaal zal voor scholen een eervolle prijs zijn.

Het doel van deze competitie is jonge arrangeurs in contact te brengen met de praktijk van het bloemenvak. Door middel van samenwerking met mede studenten doorlopen ze het hele proces wat komt kijken bij het werken aan een echte opdracht; ontwerp, omschrijving, presentatie, kostenberekening, productlijsten, productwerving, PR, realisatie (decor, arrangement), onderhoud en afbouw. Dit alles ondersteund vanuit school als lesonderdeel met daarnaast begeleiding vanuit het corso (de opdrachtgever). Tijdens deze competitie wordt gebouwd op vletten met buitenboordmotor en vanuit elke school of klas kunnen meerdere teams meedoen.

Met deze competitie zal er de komende jaren een waardevol nieuw onderdeel meevaren waarbij educatie en jong talent centraal staan.

Enthousiast geworden? Neem snel contact met ons op!