Be Happy!

Het thema van  het Varend Corso 2017 is bekend: Be Happy!. Vrolijkheid, blijheid, lachen, allemaal kernwoorden die goed bij het corso passen en die ook in dit nieuwe thema duidelijk terugkeren. Het zomerse driedaagse evenement zal dus gegarandeerd een grote lach op het gezicht van de honderdduizenden toeschouwers toveren.

De werkgroep Creativiteit weet zeker dat de tientallen deelnemers weer met schitterende creaties voor de dag kunnen komen. Net als vorig jaar krijgen ze  weer veel vrijheid om te bedenken wat zij op hun boten willen uitbeelden en hoeven ze zich niet aan vooraf vastgestelde titels vast te houden. Dat belooft dus een bijzonder gevarieerde corsostoet te worden. Zeker ook omdat het Varend Corso Westland jubileert, omdat het de twintigste editie is.

Eerdere thema’s waar de deelnemers mee aan de slag gingen waren onder meer Meesterlijk Mooi, Theater door het Water, Op volle toeren en Pluk de Dag. Vanavond werd het nieuwe thema Be Happy! gepresenteerd aan de schippers, die direct enthousiast werden om met zoveel vrolijkheid op hun schuiten te varen.

Kom dus zeker op  4, 5 en 6 augustus kijken wie er allemaal staan te schitteren op de corsoschuiten. Elk jaar weten meer en meer toeschouwers de weg naar het corso te vinden, vorig jaar maar liefst 550.000.