Kleur mee en win een taart

Het Varend Corso Westland heeft voor alle kinderen die van kleuren houden een mooie kleurplaat gemaakt. Deze kun je ophalen in één van de winkels van Meesterbakker Remmerswaal  Roodenrijs of je kunt de kleurplaat hier downloaden. Pak je stiften er maar bij en kleur hem op je allermooist in. Heb je hem klaar, lever hem dan in bij één van de winkels van Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs. Daar krijg je direct wat lekkers uit de bakkerij als beloning.

Bovendien maak je kans op een leuk prijzenpakket én een heerlijke slagroomtaart op je verjaardag. Haal dus snel een kleurplaat op bij Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs of download de kleurplaat hier en wie weet, val je in de prijzen! Inleveren mag tot zaterdag 2 juli 2022, de uitslag wordt half juli 2022 bekend gemaakt.

Het Varend Corso is een stoet met versierde boten die door de regio vaart op 23, 24, 25 en 26 juni 2022. De boten zijn gedecoreerd met groenten en bloemen en er is vaak muziek en dansers of acteurs aan boord. Het Varend Corso is een echte toeristische attractie waar elk jaar veel publiek op afkomt. Meer informatie op www.varendcorso.nl