Varend Corso zoekt vrijwilligers!

Ben jij enthousiast, heb je affiniteit met (online) communicatie en lijkt het je leuk om vrijwillig te werken voor het Varend Corso? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben twee vacatures open staan. Een vacature voor PR Assistent/ E-mail Marketeer én een vacature voor Social Media Manager. Beide functies zijn op vrijwillige basis.

Vacature: PR Assistent / E-mail Marketeer

Verantwoordelijkheden

Je zal de PR manager ondersteunen, maar ook eigen verantwoordelijkheid krijgen over PR werkzaamheden voor het Varend Corso. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het verzenden van persberichten.

Werkzaamheden PR Assistent / E-mail Marketeer

  • Je bedenkt (samen) onderwerpen en zorgt dat er teksten geschreven worden.
  • Je stelt mailingen op (zowel persberichten als nieuwsbrieven naar diverse groepen).
  • Je schrijft teksten, zoekt hierbij bijpassende beelden en voegt deze toe in de nieuwsbrief (via MailChimp).
  • Je zorgt dat de adreslijsten actueel zijn en zoekt relevante persadressen uit (ook van bloggers en vloggers).

Vacature: Social Media Manager

Verantwoordelijkheden

Samen met het social media team ben jij verantwoordelijk voor de socials van het Varend Corso Westland.  Zo voeg je content toe aan onze website, plaats je social media posts en sta je in contact met de community.

Werkzaamheden Social Media Manager

  • Managen social media kanalen door berichten te bedenken en in te plannen via een social media tool (Hootsuite).
  • Toevoegen van content aan onze website
  • Aanspreekpunt voor onze community
  • Actief zoeken van volgers en uitbreiden van het sociale netwerk
  • Tijdens het corso ben je ook bereid om ‘live’ posts te doen (minimaal 1 dag) – samen met het door jou op te zetten social media team.

Kom jij ons team versterken?

Voor zowel de functie als PR Assistent / E-mail Marketeer als Social Media Manager ben je gemiddeld 3-4 uur per maand kwijt aan deze werkzaamheden. Daarnaast vergaderen we circa zes keer per jaar en stemmen we via een online dashboard de taken met elkaar af.

Solliciteer direct!

Wil jij graag werkervaring opdoen? Woon je in regio Westland? En ben je bereidt hier vrijwillig een bijdrage aan te leveren? Solliciteer dan direct naar: pr@varendcorso.nl

Varend Corso Westland

Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen, planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. De stoet trekt door onder meer Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen. Drie dagen lang een varend lust voor het oog van de honderdduizenden toeschouwers die elk jaar op het corso afkomen.

Website ontworpen en gerealiseerd door: