Thema & datum 2023 bekend!

Het thema voor het Varend Corso Westland 2023 is bekend: On Stage. Noteer vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni 2023 daarom maar vast in je agenda, want het belooft een spektakel te worden met vooral muziektheater op het water.

Een dynamische dansperformance, een verbazingwekkende verrassingsact of misschien wel een licht- en geluidshow om je ogen uit te kijken. De deelnemers zullen ook volgend jaar weer vier dagen lang alles uit de kast trekken om de kakelverse Westlandse groenten en de kleurrijke bloemen en planten uit de kassen in de spotlights te zetten. De eerste aanmelding voor 2023 zijn al binnen bij de organisatie. Als een varend broadway zullen bekende musicals, opera’s en ander muzikaal theater zorgen voor een flinke dosis entertainment voor jong en oud!

Dit jaar kon het Varend Corso na twee coronajaren eindelijk weer van wal steken. Voor het eerst voeren de schippers door Den Haag. De belangstelling voor het spetterende bloemen- en groentespektakel was groot in de hofstad. Met veel enthousiasme gaat het Varend Corso daarom op herhaling naar de Haagse binnenstad.

De verschillende routes op de vier vaardagen zijn komende editie hetzelfde als het afgelopen corso. Alvast een een mooi plekje uitzoeken? Kaartjes met de routes zijn op de website www.varendcorso.nl te vinden.

Het Varend Corso Westland trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Van Westland tot Den Haag en van Maassluis tot Delft. De stoet trekt vier dagen lang door een groot deel van Zuid-Holland.