Laat je zien tijdens het Varend Corso

De tuinbouw is, net als het Varend Corso, altijd in beweging. Nieuwe plantensoorten, bloemen in andere maten en kleuren en groenten met een verfijndere smaak. Vaak worden deze noviteiten op beurzen aan vakgenoten, klanten en leveranciers getoond,  maar ook het grote publiek moet dit natuurlijk zien.

Die kans biedt het Varend Corso aan alle bedrijven die in de tuinbouw actief zijn. Meer dan een half miljoen mensen zijn de afgelopen jaren op de zomerse botenparade afgekomen om zich te vergapen aan de producten die met zoveel zorg in de kassen worden geteeld. Het corso is daarmee dé plek om te laten zien wat u als kweker, veredelaar, of telersvereniging in huis hebt. Spectaculaire foto’s van alle florale creaties duiken bovendien wekenlang op in kranten, tv-programma’s, weekbladen, vakbladen en op sociale media. Een uitgelezen kans dus om uw producten voor het voetlicht te brengen.

Deelname aan het corso betekent niet alleen extra ogen gericht op uw product, u helpt er de hele sector mee. Het evenement is groot geworden doordat het al twintig jaar gedragen wordt door  de deelnemende bedrijven en dorpskernen. Daarmee is het corso een varend visitekaartje van het hele glastuinbouwcluster geworden en draagt het de visie van de Greenport Westland-Oostland uit.

Kunt of wilt u niet met een eigen boot meedoen? Dan kan is er altijd nog de mogelijkheid om het corso te sponsoren, dat is als Bedrijfsvriend al mogelijk voor 275,- euro per jaar.  Sponsoring is mogelijk vanaf 1000,- euro per jaar als lid van de ‘ Club van 1000’.  Aanmelden of meer informatie aanvragen kan via info@varendcorso.nl. Wij kunnen niet zonder u !

Dit jaar trekt het Varend Corso op 4, 5 en 6 augustus door de wateren in de regio, met als thema Be Happy!. Het is de twintigste keer dat de stoet van wal steekt en zoals voorgaande jaar worden ook deze zomer weer een half miljoen toeschouwers verwacht. Kijk voor de exacte route per dag en de doorkomsttijden op www.varendcorso.nl.