Fijne feestdagen!

Het bestuur en de vrijwilligers van het Varend Corso Westland wenst iedereen alvast fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling. De organisatie kijkt dankbaar en tevreden terug op de editie van 2018. Het niveau van de deelnemers was geweldig en er kwam een recordaantal bezoekers op het zomerse spektakel af. Vol vertrouwen wordt uitgekeken naar volgend jaar, als de stoet nóg meer WOW!-factor zal hebben.

2-3-4 augustus

2, 3 en 4 augustus, hou dat weekend vrij in uw agenda, want dan is de 22eeditie van het Varend Corso Westland. Zoals gebruikelijk wordt op de vrijdag de Rijnmondroute gevaren, langs onder meer De Lier, Schipluiden en Maassluis. De tweede dag is de Westlanddag, een echte thuiswedstrijd voor het corso. Op zondag worden onder meer Midden-Delfland en Delft door de stoet bezocht.

Vrijwilliger webteam gezocht!

De werkgroep PR en Communicatie van het Varend Corso kan wel wat versterking gebruiken. En wel iemand die de website helemaal up-to-date wil houden! Met leuke foto’s, nieuwtjes en actuele informatie voor bezoekers & deelnemers. Mail je motivatie direct naar pr@varendcorso.nl.