30. Muziekboot 2

Muziekboot

  • Eigenaar: Ton van Zeijl
  • Arrangeur: Michelle Verheij

Vrijdag: Drum Party
Bij Drum-Party leer je je eerste ritme mee drummen op jouw favoriete muziek. Door het hele land worden er drumworkshops op locatie verzorgd. De workshops zijn erg leuk voor kinderen én volwassenen. Bij Drum-Party staan drummen en feesten voorop. Een workshop drummen belooft daarom ook volop muziek en plezier.

Zaterdag: PX Percussie

  • Slagwerkgroep PX Percussie is een samenwerking tussen muziekverenigingen De Phoenix uit Wateringen en Pius X uit Poeldijk.
  • Pius X heeft net haar 110 jarig bestaan gevierd en De Phoenix viert dit jaar haar 100 Jarig bestaan!
  • Om deze reden varen er vandaag ook oud-leden mee van de slagwerkgroep om te laten horen dat ze het nog niet verleerd zijn!
  • En misschien gebeurt er in dit jubileum jaar nog een klein een wonder en vinden we een set Bongo’s terug die bijna 10 jaar geleden tijdens het Varend Corso in de Zweth terecht zijn gekomen tijdens een te wilde drum actie…

Zondag: PerQzzy

Vandaag wordt de slagwerkboot bemand door PerQzzy & Friends. PerQzzy* komt uit Kwintsheul, maar de spelers uit het hele Westland en omstreken. Naast onze eigen slagwerkers doen ook ‘Friends’ mee die we onder andere kennen uit het circuit van samba spelers van de Bahia Connection, een wereldwijde groep enthousiaste slagwerkers die als ze elkaar ontmoeten, samen samba spelen. De hele groep staat vandaag onder leiding van Anneloes Meier.

*Is de slagwerkgroep van Muziekvereniging St. Gregorius Kwintsheul