29. Muziekboot 3

Vrijdag: Danscreatie
Zaterdag/Zondag: West Percussion

  • Arrangement: Ernst van Woerkom Annemiek Wagenaar
  • Eigenaar: Ben Groenewegen

Vrijdag: Danscreatie

Op deze boot ziet u danseressen van dansschool Dans Creatie met dansscholen in Wateringen, Naaldwijk Kwintsheul en Veghel. Deze dansschool geeft les in urban, hip-hop, streetdance, kidsdance, klassiek ballet, spitzen, modern, musical, tap en zumba. Dansen bij Dans Creatie begint kan al vanaf de leeftijd van 2 jaar, het peuterdansen.

De leden van deze dansschool presenteren zich regelmatig aan het publiek met shows in De Naald. Recent nog brachten zij de show Droomwereld.

Dans Creatie heeft ook een hele mooie dans vooropleiding voor leerlingen met een enorme passie voor dans die hun talent verder willen ontwikkelen. Bij de talentenklassen maken zij programma’s op maat voor die talenten. De kwaliteit van de Talentenklassen zal worden bereikt en geborgd door gediplomeerde en zeer ervaren docenten. De verschillende dansstijlen vereisen uiteraard verschillende docenten, welke excelleren in hun vakgebied binnen dans. Zo zijn er docenten die zijn afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, Codarts Rotterdam, Artez Arnhem en het Albeda Danscollege. De kennis van deze docenten tillen de talentenklassen naar een hoger en voor het Westland uniek niveau.

Zaterdag / Zondag: West Percussion

West Percussion is een groep enthousiaste slagwerkers die met uitdagende en opzwepende ritmes elk optreden tot een zomers feestje maken.

Creativiteit uit zich in het zelf schrijven van samba’s, waarmee zij zich onderscheiden. Zo creëren zij een unieke sound, waarmee ze menig publiek weten te boeien.Ook met niet alledaagse voorwerpen maken zij muziek. West Percussion is van alle markten thuis.

Naast de vele optredens in Westland is deze groep slagwerkers ook een graag geziene gast buiten de regio. Samen muziek maken is één van de leukste dingen die er is! Daarom is het belangrijk dat kinderen in contact komen met muziek maken. Om dit te stimuleren heeft Sambagroep West Percussion een workshop voor de leerlingen van groep 7 en 8 van Westlandse basisscholen ontwikkeld.