28. Ervaar Maassluis

Ervaar Maassluis

  • Arrangement: Jack van der Ende
  • Eigenaar: Peter Keijzer

Daar komt de boot van Ervaar Maassluis! Herkenbaar aan de blauwe en witte bloemen die verwijzen naar de officiële kleuren van Maassluis. Maassluis is een prachtige historische stad met een maritiem verleden sinds 1614.
We nodigen u uit om het ‘wauw’ gevoel te ervaren! Loop via het historische stadshart en haar levendige vlieten door het centrum van Maassluis, ontdek talloze monumenten, bezoek de Groote Kerk op het kerkeiland, de Monstersche Sluis en de unieke sleepboten. Maassluis heeft er veel en wordt niet voor niets de ‘sleepboothavenstad’ van Nederland genoemd.

Ook voor winkelen heeft u voldoende keuze uit de verschillende winkelcentra die Maassluis rijk is. Neem een kijkje bij Winkelcentrum Koningshoek of in het historische stadshart. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in gezellige restaurants en eetcafés. Of het nu voor ontbijt, lunch of diner is, de Maassluise horeca heet u van harte welkom!

Ook toeristen weten Maassluis steeds beter te vinden. Bij Ervaar Maassluis Info in de Nieuwstraat 2 kwamen er vorig jaar al vele bezoekers uit onder andere Duitsland en Engeland, en zelfs uit Amerika! Er is genoeg te zien, te beleven en te ervaren. Wij kunnen alleen maar zeggen; Ervaar Maassluis!