23. Hamifleurs

Your story, our flowers

  • Arrangement: Hamifleurs (Ruben Poot)
  • Eigenaar: Maarten van Dorp

Hamifleurs: Eén van Westlands grootste exporteurs van bloemen
Dit jaar is het eerste jaar dat Hamifleurs deelneemt aan het Varend Corso. Opmerkelijk, want Hamifleurs is één van Westlands grootste exporteurs van bloemen. Dagelijks werken ze er met ruim 200 collega’s om hun klanten, importerende groothandel en bloemisten in Europa, de meest mooie bloemen te leveren.
Bij Hamifleurs beseffen ze als geen ander dat je elk verhaal met bloemen kunt vertellen. Bloemen zijn emotie. Het mooie is dat alle medewerkers passie hebben voor die bloemen. Iedere bloem die zij leveren gaat zijn eigen weg naar zijn bijzondere verhaal. Als je denkt aan bijzondere momenten in je eigen leven, is het een grote kans dat bloemen hier onderdeel van waren. Hamifleurs helpt met 200 collega’s dagelijks soms meer dan 1 miljoen bloemen op pad naar hun eigen verhaal. Een goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen inkoop, logistiek, verkoop en staf is hierbij essentieel.
Op de boot zie je de passie voor bloemen terug. Hamifleurs heeft in samenwerking met een aantal van haar beste kwekers een geweldige selectie rode, roze en witte bloemen geselecteerd. De verschillende vlaggetjes staan symbool voor de verschillende landen waar de bloemen van Hamifleurs naartoe gaan. Naast de medewerkers van Hamifleurs, zie je ook een prachtige bruid met – uiteraard – een geweldig mooi boeket op de boot. Want dat is waar de medewerkers van Hamifleurs het uiteindelijk voor doen!