22. Muziekboot 2 – Koor4Fun

MAESTRO

  • Arrangement: Margo Barendse
  • Eigenaar: Piet Zwinkels

Koor 4Fun is een gemengd koor met rond de 90 leden. Ze bestaan inmiddels al 6 jaar.

Na jaren een eigen Koor 4Fun Event te hebben georganiseerd hebben ze het afgelopen jaar een nieuw initiatief genomen met het organiseren van het Springfestival op 31 maart 2019 in het Teejater in Naaldwijk. Er traden geweldige koren op en de opbrengst kwam geheel ten goede van het Ronald Mac Donald Huis in Den Haag. Ze gaan ervoor om het Springfestival ook in 2020 weer te organiseren!

Optreden doen ze graag en zo vaak mogelijk zowel in de omgeving als ook verder in het land en als het even kan ook in het buitenland. Naast optredens in tehuizen zingen we ook op festivals en bij evenementen zoals Podium Westland en het Westlands Koren Festival.

De keuze voor de naam van onze boot is gevallen op een populair televisieprogramma dat alles met muziek te maken heeft: MAESTRO! Zowel de boot als onze figurerende en zingende leden profileren zich volledig in deze stijl.

Er is wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen met een prachtige boot voor de dag te komen. Zo hebben ze een verfploeg en een steekploeg. De technische mannen hebben een flinke kluif, maar het resultaat mag er dan ook zijn! En dat alles onder de bezielende leiding van arrangeur Margo Barendse. Ze zijn heel trots dat ze de boot, die Piet en Karin Zwinkels weer aan hun beschikbaar hebben gesteld, weer met een heel team uit het eigen koor mooi konden maken!

Koor 4Fun heeft een heel afwisselend en verrassend repertoire, waarbij plezier in het zingen heel belangrijk is! En dat is te merken tijdens hun optredens: elk optreden is een feestje! Het repertoire bestaat uit populaire engels- en Nederlandstalige liedjes; een selectie daarvan zingen we op onze boot.

Ze zijn blij dat ze een behoorlijk aantal mannen in hun koor hebben, maar enthousiaste zangers (vooral tenoren) zijn van harte welkom. Voor dames geldt dat voor het evenwicht in het koor sopranen op dit moment voorrang krijgen.

De locatie voor hun repetitieavonden is De Binnenhof, waar ze op de eerste 3 weken van de maand op de woensdagavond repeteren.

Het koor heeft een website: www.koor4fun.nl en ze zijn te boeken via secretariaat@koor4fun.nl