22. Koppert Cress

Rob & Bob, niet makkelijker, wel gezonder

  • Arrangement: Team Koppert Cress
  • Eigenaar: Jan Valstar

Bij Koppert Cress kun je lekker, gezond én gratis eten!  Tenminste, als je er werkzaam bent… In het bedrijfsrestaurant zorgen Rob Baan en Bob Hutten uitstekend voor hun medewerkers!

Inmiddels is vast komen te staan dat groenten eten net zo belangrijk voor je gezondheid is als regelmatig sporten. Bij Koppert Cress bestaat de lunch voor medewerkers dan ook uit heel veel verse groenten!

Helaas is de belastingdienst een beetje jaloers op de medewerkers van Koppert Cress en daarom wordt de gezonde lunch belast alsof het salaris is. Dat is natuurlijk onbegrijpelijk als je bedenkt dat de groentesector de apotheek van de toekomst is.

Rob wil zich namens de Tuinbouwsector inzetten voor gezonde maaltijden voor peuters, kleuters en kinderen in de dagopvang, maar ook in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en het bedrijfsleven. Laat de belastingdienst dit liever belonen in plaats van afstraffen!

Wilt u ook eens proeven wat Rob en Bob zoal serveren?  Bezoek dan hun Foodtruck die op verschillende plekken langs de route staat en waar de heerlijkste én gezondste hapjes worden bereid.