20. Muziekboot 1

Muziekboot

  • Eigenaar: Salm & Tetteroo
  • Arrangeur: Johan Martens en Ernst van Woerkom

Vrijdag: Shantykoor De Vlaardingse Muiters
Shantykoor “De Vlaardingse Muiters” bestaat ruim 16 jaar en telt momenteel ca. 20 leden. De muziekgroep  telt 4 personen. Het repertoire bestaat uit shanties en zeemansliedjes en soms ook een enkel liedje dat niet onder deze noemer past, maar dat wel heel leuk is om te zingen. Optreden doen de Vlaardingse Muiters waar het gevraagd wordt, o.a. al vele malen op de kant bij het varend Corso en enkele keren op een boot,  op festivals, op feestavonden, bij het binnenkomen van de cruiseschepen in Rotterdam, kortom overal waar de mensen gezelligheid zoeken en willen meezingen. Hoogtepunt was ooit een optreden in de partnerstad van Vlaardingen,  Moravska Trebova waar de president van Tsjechië bij ons op het podium stond.

Kortom: met elkaar zingen geeft zoveel plezier, zeker ook als de toeschouwers meezingen, en … mochten er mannen zijn die zingen ook leuk vinden, kijk eens op de website www.devlaardingsemuiters.nl  en kom eens luisteren en misschien meezingen op een repetitie.

Wij wensen iedereen langs de route een fijne dag.

 

Zaterdag: Koor Geen Gehoor/ Westlands Musical Koor
Kijk eens wie we daar hebben! Vanuit de verte hoort u al de muzikaliteit van het Westlands Musical Koor.  Het koor bestaat nu 2 jaar en het is ook al de 2e keer dat ze meevaren met het Varend Corso. Het enthousiasme spat er weer vanaf. De 5 musical shows over 2 weken in Fata Morgana zijn helemaal uitverkocht. En wij begrijpen wel waarom!

Interesse om mee te doen? Informeer naar de mogelijkheden

Zondag: Koor Geen Gehoor
Daar zijn ze hoor! De zangers en zangeressen van het onvolprezen Koor Geen Gehoor. Alweer 8 jaar zingen zij het hoogste lied. Momenteel is het koor druk doende met een Westlandse variant van de West Side Story voor een wervelende show in november dit jaar.  Tijdens dit Varend Corso zullen zij al enkele pareltjes ten gehore brengen.

Houdt u ook van zingen maar enig talent ontbreekt?  Kom dan lekker meedoen op maandagavonden in Fata Morgana te Monster.