07. Corsoboot Wateringen

Barbie

  • Eigenaar: Wim Kunst
  • Arrangeur: Wendy vd Berg

Barbie ‘sinds 1959’

Barbie bestaat al bijna 65 jaar. Om dat te vieren verschijnt er binnenkort een nieuwe film in de bioscoop. Dorpskern Wateringen speelt daar op in met deze prachtige Barbie boot.

De arrangeur, Wendy van den Berg, heeft de boot natuurlijk opgemaakt met vele ROZE bloemen en planten. Het grote Barbie logo is uitgevoerd met een dubbelbloemige mini Kalanchoe. Tussen de decortafarelen ziet u verschillende haagjes van: bloemen maar ook van planten. Hier is gebruik gemaakt van anjers, rozen, gerbera, chrysant in vele verschillende soorten, anthurium, Vanda orchidee en fantastisch roze geverfde lelies! In het planten assortiment zitten onder andere medinella, pot roos, Kalanchoe, bromelia, pot chrysant, prachtige roze blad planten, anthurium en Phalaenopsis. Een rijk assortiment, in ontzettend veel roze nuances!!

Op de boot ziet u de Barbiepoppen tussen de diverse decorstukken waar we vast allemaal leuke herinneringen aan hebben van vroeger. De cabrio auto, de make-up tafel en het zwembad, heeft u wellicht op zolder. Daarnaast ziet u nog een Barbie en Ken nieuw in de doos.

Corsoboot Wateringen bedankt haar vele sponsoren.