05. Muziekboot

Vrijdag: Haringkoppen
Zaterdag: Koor Geen Gehoor
Zondag: DJ Pierre

  • Arrangement: Bloemenarrangeur Jolanda de Goede
  • Eigenaar: Lou van der Zande

Extra over de boot:
Nog geen week voor de start van het corso was door onvoorziene omstandigheden de boot voor deze muziekgroep niet beschikbaar. Echter binnen een uur had Wim Zwinkels van de organisatie al weer een nieuwe schipper met boot bereid gevonden zijn boot ter beschikking te stellen. Wat fijn voor een organisatie om te kunnen vertrouwen op de vrijwilligers en natuurlijk grote dank aan Jef Barendse om op zo’n korte termijn zijn boot beschikbaar te stellen voor het corso.

Vrijdag: De Haringkoppen

Ze hebben een Vlaardings hart van goud en met het spetterende repertoire maken ze een feest van menig evenement. Blaaskapel De Haringkoppen is niet meer weg te denken als er iets in Vlaardingen wordt georganiseerd of moet worden gevierd.
De Haringkoppen spelen in de samenstelling van een bigband, maar dan met de sound van een dweilorkest. Het herkenbare geluid ontstaat dankzij de vele eigen arrangementen.

Met swingende nummers en vrolijke meezingers zorgen de Haringkoppen voor een muzikaal feest en is het altijd genieten van een gezellig optreden.

Zaterdag: Slagwerkgroep PerQzzy

PerQzzy staat onder leiding van Anneloes Meier en bestaat uit haar leerlingen, die allerlei slagwerkinstrumenten bespelen. Natuurlijk vaan een drumstel, maar ook pauken, marimba en diverse andere percussie-instrumenten. Ze spelen vandaag voor de tweede keer mee met het Varend Corso, het is dus erg goed bevallen vorig jaar!

Zondag: DJ Pierre

Pierre van der Nol uit De Lier
Is in het dagelijkse leven Radio en Tv technicus en sinds 1979 DJ.
Draait op feesten en partijen van gouwe ouwe tot de nieuwste hits.
Tijdens het corso een greep uit de Nederlandse hits van toen en nu.e