00b. Reclameboot: De Jolige Druif

Reclameboot

  • Eigenaar: Luuk Persoon

U, ons publiek bent natuurlijk vandaag onze sponsor, u geeft vandaag aan de ‘narren’ van Duit voor een Schuit, maarrr…
Voor wij ons aan u kunnen presenteren, voor er een stoet van 42 schuiten in het water ligt, voor wij u kunnen vermaken, daarvoor, ver daarvoor hebben we al sponsoren nodig, sponsoren die geld geven, die hun ‘now how’ inzetten, die diensten leveren, die producten sponsoren. Het mag duidelijk zijn, zonder sponsoren geen corso; met deze drie schuiten bedanken wij onze sponsoren en dat willen we ook u, ons publiek, laten weten.

Mocht u denken, jammer dat ik, dat mijn bedrijf niet op een van deze boten vermeld staat, één telefoontje of mailtje naar ons secretariaat en u heeft een gesprek met een van de leden van de sponsorcommissie geregeld. Omdat wij al onze sponsoren omarmen zijn alle drie de boten gelijkend aan elkaar opgemaakt en dansen de ‘meiden’ met gelijk enthousiasme op dezelfde soort muziek; een echte eenheid die sponsoren!

 

Danseressen op alle reclameboten: Dansgarde De Jolige Druif

Wij zijn dansgarde De Jolige Druif uit Wateringen en zijn onderdeel van Carnavalsvereniging De Jolige Druif. Wij trainen wekelijks om tijdens carnaval optredens te verzorgen voor kinderen, jeugd , oudere en mensen met een beperking. Tevens dansen wij wedstrijden bij de Nederlandse Danssport Organisatie en zijn wij onlangs met onze Garde- showdans nederlands kampioen geworden, waarna wij ons gekwalificeerd hebben voor het Europese Kampioenschap. Daar hebben wij zowel met onze garde- als showdans de 2e plaats behaald en ons Vice Europees Kampioen mogen noemen. Wij zijn enorm trots om na al die jaren onze vereniging zowel nationaal als internationaal te presenteren. Wij zijn verheugd om iedereen weer te verwelkomen op dit fantastische regionale evenement! Wij wensen iedereen veel kijk plezier!